Kwaliteitsdrukwerk_Flux_Voor_AntilopeDeBie Kwaliteitsdrukwerk_Flux_Na_AntilopeDeBie

kleurintensiteit

ongeacht de 
papiersoort

scherpte

tot in het
kleinste detail

uniek

ontwikkeld door
Antilope De Bie

intense kleuren

op gestreken én
ongestreken papier

haarscherp

tot in de details, ook
op ongestreken papier

exclusief

uniek drukproces ontwikkeld
door Antilope De Bie

Kwaliteitsdrukwerk dankzij flux: een uniek drukproces voor intense scherpte en kleuren

Wil jij indruk maken op je klanten met kwaliteitsdrukwerk? Een magazine boordevol inspiratie, een stijlvolle uitnodiging voor een event, een hardcover om je werk te bundelen? Ontdek flux: het geheim achter de intense scherpte en levendige kleuren van het kwalitatief drukwerk van Antilope De Bie. 

Zaakvoerder Bart De Bie over het ontstaan van flux: “Normaal gesproken absorbeert ongestreken papier inkt, waardoor kleuren minder intens lijken dan op gestreken papier. Om onze klanten nóg beter te ondersteunen met kwaliteitsdrukwerk gingen we op zoek naar een oplossing en ontwikkelden we flux.

Het flux-drukproces is het resultaat van jarenlange ervaring, kwalitatief onderzoek en innovatieve druktechnologie. Flux gebruikt een fijner raster (300 lijnen per inch in plaats van 200 per inch, wat zonder de fluxtechniek niet mogelijk is op ongestreken papier). Een raster verdeelt de afbeelding in kleine puntjes, wat resulteert in meer detail. Om ervoor te zorgen dat de inkt sneller droogt en minder geabsorbeerd wordt door ongestreken papier, wordt lichtdroging gebruikt. Dit zorgt voor kwaliteitsdrukwerk met een ongeziene scherpte en kleurintensiteit op elke mogelijke papiersoort. 

Zaakvoerder Bart De Bie over de kwaliteit van het flux-proces: Flux elimineert het kwaliteitsverschil tussen drukwerk op gestreken en ongestreken papier. Het proces gaat veel verder dan de ISO uncoated standaard en toont op ruw, ongestreken papier hetzelfde scherpe en kleurechte beeld als op glad papier.”

Flux is meer dan alleen luxe: het is er voor iedereen die op zoek is naar kwaliteitsdrukwerk. Dus of je nu een hardcover, folder of vakblad wil maken voor je bedrijf. Flux is er voor ieder budget. Lees hier meer over het kwaliteitsdrukwerk van flux

Kwaliteitsdrukwerk maakt het verschil: Wil je je bedrijf en producten laten opvallen met uitzonderlijke scherpte en kleurenkracht?

 

We begeleiden je van A tot Z en bepalen samen welk kwaliteitsdrukwerk het best bij je past. Van een uiterst gedetailleerde interpretatie van je bronbestanden tot verfijnde druktechnieken met lichtdroging: álles is mogelijk.