Offset drukken: drukwerk van ongeëvenaarde kwaliteit

Offset drukken is al generaties lang een goede keuze voor hoogwaardig drukwerk bij Antilope De Bie. Al in de jaren 70 werd er door ‘de Biekes’ geïnvesteerd in deze druktechniek. Dankzij de indirecte overdracht van inkt, biedt offset drukken scherpe en levendige afdrukken met consistente kleurreproductie. Bovendien is het ideaal voor grote oplages en biedt het flexibiliteit in papierkeuze.

In kwaliteit en flexibiliteit gaan we ver bij Antilope De Bie. Zo ver zelfs dat we onze eigen druktechniek hebben ontwikkeld. Met Flux kunnen we drukwerk maken van ongeziene scherpte en kleurintensiteit op zowel gestreken als ongestreken papier. Dit door gebruik te maken van een fijn raster wat zorgt voor meer detail in het drukwerk. Lees hier meer over de kwaliteit van flux.

Bij Antilope De Bie kies je voor ‘groen’ drukwerk met ons FSC-duurzaamheidslabel. Maar dat is niet de enige manier waarop we bijdragen aan een duurzamere wereld. Wil je weten hoe we onze ecologische voetafdruk verkleinen bij Antilope De Bie? Hier lees je alles over duurzaam drukwerk.

iso-12647

Ons drukwerk is van de
hoogste kwaliteit.

flux

Zorgt voor uitzonderlijke
scherpte en kleurkracht.

lichtdroging

Dé expliciete meerwaarde
van onze drukkerij.

Offset drukken met de kracht van de toekomst

Ontdek de snelheid van de nieuwste generatie drukpersen bij Antilope De Bie! Laat je verrassen door onze revolutionaire technologie, waarmee we moeiteloos drukken op diverse materialen en jouw wensen tot leven brengen!

Jouw glimlach is onze beloning

Ervaar zelf de voordelen van offset drukken bij Antilope De Bie. Onze voldoening ligt in het overtreffen van verwachtingen, en de glimlach op jouw gezicht bij het ontvangen van ons meesterwerk. Wij drukken met passie!

Neem vandaag nog contact met ons op, vertel ons wie je bent en hoe we jou kunnen helpen en ontdek hoe wij jouw drukwerk naar een hoger niveau kunnen tillen!