digitaal drukken

met de HP digitale pers

Uitzonderlijk kleurbereik

met 7-kleurendruk en
speciale inktsoorten 

haarscherp resultaat

door stochastische
rastertechnologie

flexibel drukken

op verschillende papiersoorten

Digitaal drukken met topkwaliteit dankzij nieuwe druktechnologie 

Digitaal drukken met de hoogste drukkwaliteit? Ja. Op eender welk materiaal? Ja. In 7 kleuren drukken en speciale inktsoorten gebruiken? Ja en ja. De mogelijkheden zijn eindeloos met de full option HP Indigo 15000 HD drukpers, die van HP de passende bijnaam ‘Yes Press’ kreeg.

Deze pers van de toekomst luidt een nieuw tijdperk in voor digitaal drukken. De pers combineert de nieuwste technologieën en levert daarmee revolutionaire topkwaliteit voor jouw drukwerk. Vanaf nu is de kwaliteit van digitaal drukken niet meer te onderscheiden van offset.

Digitaal drukken zonder grenzen

Je brochures, flyers of verpakkingen digitaal laten drukken in een grote of kleine oplage? Geen probleem voor onze nieuwste pers. Bovendien heb je onbeperkte substraatkeuze: van papier en karton tot synthetische materialen, tot 600 micron dikte en een maximaal drukformaat van aflopend 50 x 70 cm.

Ongekende drukkwaliteit

De kwaliteit van de afdrukken zal je versteld doen staan. De High Definition technologie zorgt voor haarscherp drukwerk tot in het kleinste detail. Zowel voor je afbeeldingen, foto’s als tekst. Er is geen moiré-effect, zelfs in lichte tinten, dankzij de stochastische rastertechnologie.

Uitzonderlijk kleurbereik

Het kleurbereik van deze nieuwste pers is enorm. Er kan met 7 kleuren worden gedrukt: CMYK + oranje, violet en groen. Bovendien kunnen we 97% van alle Pantone-kleuren reproduceren zonder speciale menging. Dit is duurzaam en kostenbesparend. Ook voor speciale inktsoorten zoals Premium White, transparante inkt, onzichtbaar geel, fluorescerend roze, kan je bij ons terecht.
digitaal drukken in 7 kleuren

Duurzaam en efficiënt

De pers detecteert automatisch onvolkomenheden. Daardoor wordt er minder afval geproduceerd. Door de palletinvoer en 4 invoerlades is een snelle schakeling mogelijk tussen verschillende opdrachten en papiersoorten, zelfs binnen dezelfde printopdracht. Bovendien is personalisatie op maat mogelijk. Per drukvel kan een unieke tekst en foto gekozen worden. Dit kan volledig geautomatiseerd verlopen, mits er een goede database beschikbaar is.

Antilope De Bie, je partner voor innovatief en kwaliteitsvol drukwerk.  
Interesse? Contacteer ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.