Antilope De Bie, doeltreffend drukwerk!

Belgisch marktleider in high-end drukwerk, een familiebedrijf pur sang met als troeven een persoonlijke aanpak, topkwaliteit en voortdurende innovatie.

CEO Bart De Bie: “Waar anderen stoppen, gaan wij een stapje verder”.

Antilope De Bie staat voor vakmanschap, gedrevenheid en kwalitatieve service tot in de kleinste details. Antilope De Bie behoort dankzij unieke drukprojecten en excellent maatwerk tot het absolute topsegment van de vellendruk markt in de Benelux. 

Bovendien specialiseert Antilope De Bie zich in complexe drukopdrachten met hoge toegevoegde waarde  voor de zakelijke markt. Bijna alle afwerking gebeurt binnenshuis op onze nieuw uitgebreide site te Duffel.

Door continue investeringen en vele overnames groeide Antilope De Bie uit tot een grafische groep met 85 toegewijde en gedreven vakkundige medewerkers. Antilope De Bie is een drukkerij met 4 generaties ervaring die luistert naar de noden van de klant. Onze vakmensen volgen elk project nauwlettend op. Het gedrukte resultaat van snel en goedkoop online drukwerk leidt vaak tot frustratie. Antilope De Bie is een klantvriendelijke drukkerij die je veel geld en ellende kan besparen.

Een mooier eindproduct.

Lichtdroging op de Heidelberg LED offsetpersen is één van de innovatieve technologieën die Antilope De Bie in huis heeft. “Deze lichtdroging zorgt ervoor dat de inkt onmiddellijk droog uit de pers komt. Ongestreken papier absorbeert meer inkt dan gestreken papier, waardoor een deel van de kleurkracht verloren gaat. Maar als je lichtdroging gebruikt, krijgt de inkt de kans niet om in het papier te trekken. Het resultaat? Tot 15% meer kleurkracht ten opzichte van traditionele offsetdruk. Zo wordt de kleurintensiteit van gestreken luxepapier geëvenaard op ongestreken papier. Geweldig, toch? De kunst- auto- voedings- en modesector maakt er met grote tevredenheid gretig gebruik van!”, aldus Bart De Bie.

In het verleden werd Antilope De Bie al beloond met een VOKA award voor haar innovatieve en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook ontving de drukkerij een award voor meest belovende KMO. Bart De Bie: “De kracht van print is blijvend, nu en in de toekomst. Een digitale campagne gaat verloren en wordt zeer vaak ongelezen al verwijderd, ons drukwerk met meerwaarde is tastbaar én attractief!”

Antilope De Bie helpt je graag verder: + 32 3 491 04 00 of info@antilopedebie.be