Flux: een uniek proces voor kwaliteitsvol drukwerk

Wil je je bedrijf en producten laten opvallen met drukwerk van uitzonderlijke scherpte en kleurenkracht? Ontdek nu flux van Antilope De Bie, een uniek drukproces dat garant staat voor drukwerk van ongeëvenaarde kwaliteit. 

Waarom kiezen voor flux?

Deze innovatieve druktechniek biedt drukwerk met ongeëvenaarde scherpte en de hoogst bereikbare kleurintensiteit, op elke mogelijke papiersoort.

Het is een uniek proces ontwikkeld door Antilope De Bie en haar partner, waarbij onderzoek & ontwikkeling, innovatieve druktechnologie en ervaring worden gecombineerd. Het resultaat? Drukwerk van uitzonderlijk hoge kwaliteit.

Zaakvoerder Bart De Bie: “Met Flux wordt het kwaliteitsverschil tussen drukwerk op gestreken en ongestreken papier geëlimineerd. Dit proces overstijgt aanzienlijk de ISO uncoated standaard en toont hetzelfde scherpe en kleurechte beeld op ruw papier als op glad papier.”

Wat houdt deze techniek in?

Dankzij de flux-druktechniek krijgt je kwalitatief drukwerk een ongeziene scherpte en kleurintensiteit, zowel op gestreken als ongestreken papier.

Bij Antilope De Bie begeleiden we je van A tot Z en bepalen we samen de stappen om jou het best mogelijke drukwerk te bieden, met respect voor je budget. Van een uiterst gedetailleerde interpretatie van je bronbestanden tot verfijnde druktechnieken met lichtdroging: álles is mogelijk.

Voor wie is het geschikt?

Het is ideaal voor bedrijven met een visueel product – denk aan designcatalogi en brochures voor automerken en andere luxeproducten – maar bijvoorbeeld ook voor kunstenaars en musea.

Flux meer dan alleen luxe: deze druktechniek is een uniek proces voor drukwerk voor iedereen die drukwerk wil van bijzondere kwaliteit. En dit ongeacht je product en je budget. Ontdek hier meer en ga voor kwaliteitsvol drukwerk voor je bedrijf.