Antilope De Bie behaalde opnieuw de ISO-12647 kwaliteitsnorm

Wat is ISO-12647?

ISO is de internationale organisatie voor standaardisatie. Deze organisatie legt internationale normen vast voor allerlei (productie)processen.

ISO-12647 is de internationale norm voor kleurreproductie. Om deze norm te behalen, worden drukkerijen om de 2 jaar getest tijdens een strenge audit.

Tijdens deze audit wordt gekeken naar colour management, contract proofing, platemaking en offsetdruk.

Waarom is de ISO-12647 norm zo belangrijk?

Allereerst is het behalen van de ISO-12647 norm natuurlijk een soort keurmerk. Heeft jouw drukker deze norm behaald? Dan weet je welke hoge kwaliteit je van je drukwerk mag verwachten.

Maar er is meer! Doordat het gaat om een internationale normering, kunnen internationale bedrijven makkelijker dezelfde kwaliteit garanderen voor hun drukwerk in de verschillende landen waar ze actief zijn.

Antilope De Bie: jouw partner voor kwaliteitsdrukwerk

Antilope De Bie behaalde op 7 september opnieuw de ISO-12647 norm. Sterker nog: we voldeden ook opnieuw aan de Premium Process Standard Offset voorwaarden. Dit betekent dat we nóg kleinere toleranties aanhouden dan de norm voorschrijft.

Het certificaat kan u hier downloaden.

Je leest het: we doen er alles aan om keer op keer jouw verwachtingen te overtreffen. Ben je dus op zoek naar een betrouwbare partner voor drukwerk van de hoogste kwaliteit?
Aarzel dan niet om ons te contacteren via + 32 3 491 04 00 of info@antilopedebie.be.