Duvel 6,66% en Antilope De Bie: een match made in hell

Brouwerij Duvel Moortgat blaast 150 kaarsjes uit. Om dat te vieren, creëerden ze de nieuwe Duvel 6,66%: een blonde ale met een zacht mondgevoel en een lager alcoholpercentage. Hiervoor combineerden ze klassieke Duvelingrediënten met 4 vakkundig geselecteerde hopsoorten.

Net als Duvel Moortgat koppelt Antilope De Bie een jarenlange traditie aan moderne innovatie. Onze samenwerking met de brouwerij was dan ook een match made in heaven. Of spreken we hier beter van een match made in hell? In ieder geval: we zijn erg trots dat we voor de nieuwe Duvel 6,66% een prachtige box en bijbehorend boek mochten drukken.

Hoe die er precies uitzien? De box met formaat 200 x 200 x 200 mm is een omklede doos van grijs karton met sokkel en deksel. Het boek telt maar liefst 480 bladzijden en werd gedrukt op Munken Lynx 1,13 FSC papier (een exclusieve gladde en ongestreken papiersoort) met lichtdroging.

Voor zowel de box als het boek gebruikten we CMYK-bedrukking. Om perfect aan te sluiten bij de branding van Duvel 6,66% werden de unieke gele en rode Pantonekleuren omgezet naar CMYK via een speciaal proces. Zo konden we de intensiteit van deze kleuren in het drukwerk behouden.

Hoewel het brand management van Duvel Moortgat een duidelijke wensenlijst had, gaven ze ons de vrijheid en het vertrouwen om een mooie bijdrage te leveren aan het drukwerk op basis van onze jarenlange ervaring. En al zeggen we het zelf: het resultaat is hemels – of liever: hels. Net als de smaak van de nieuwe Duvel 6,66%.