Antilope De Bie verzorgde 318.880 CO2-neutrale zendingen in 2020

Wie Antilope De Bie kent, wéét dat we staan voor een milieubewuste en duurzame productie. Dat start al bij onze energie (we hebben maar liefst 3.000 m2 zonnepanelen) en klimaatregeling (we gebruiken een zeer efficiënt systeem met warmtepomp).

Maar we gaan veel verder dan dat: we gebruiken milieuvriendelijke grondstoffen (chloorvrij en FSC-gecertificeerd papier, plantaardige inkten, …), laten ons afval recycleren en verwerken door een gecertificeerde firma, gebruiken elektrische wagens en bestelwagens op aardgas, …

Maar wist je dat ook onze mailings en andere zendingen CO2-neutraal gebeuren? Dat zit zo: de CO2-uitstoot die vrijkomt bij het versturen van onze zendingen via BPost, wordt volledig gecompenseerd door investeringen in het project ‘Safe Water Rwanda’. Dit project zorgt voor toegang tot proper water voor meer dan 20.000 mensen.

In 2020 compenseerden we op die manier de CO2-uitstoot van maar liefst 318.880 zendingen. Ook als je ons de verzending van je drukwerk toevertrouwt, kun je dus op je beide oren slapen: je mailings en andere verzendingen gebeuren bij ons zo duurzaam mogelijk.

Heb je nog vragen over onze CO2-neutrale zendingen of ben je op zoek naar een milieubewuste partner voor je drukwerk én de verzending ervan? Aarzel dan niet om ons te contacteren via + 32 3 491 04 00 of info@antilopedebie.be.