Antwerp Poster Festival 2020

Antilope De Bie is vereerd de posters gedrukt te hebben voor Antwerp Poster Festival 2020. Het festival, dat doorgaat van 18/9 tot 26/9, brengt grafisch ontwerpers uit de hele wereld samen: het ontving maar liefst 2.107 inzendingen uit 75 verschillende landen. 50 posters werden gekozen om tentoon te stellen en gedrukt in de gelimiteerde catalogus.

Voor het drukken van de posters gebruikte Antilope De Bie lichtdroging. Deze kwaliteitsvolle druktechniek zorgt voor onmiddellijke droging met een hoge kleurechtheid en scherpte, een perfecte match voor het ongestreken Olin-papier van Antalis. Het resultaat is een prachtige prospectus-catalogus die sowieso een collector’s item wordt.

“Deze samenwerking met een internationaal event onderstreept onze internationale ambities en drukkwaliteit”, zegt CEO Bart De Bie. “Het maakt me oprecht trots dat we de laatste tijd meer en meer gevraagd worden voor high-quality drukwerk voor internationale klanten en events over de hele wereld.”

Antwerp Poster Festival 2020 gaat door van 18 tot 26 september in Park Spoor Oost. Ben jij ook op zoek naar drukwerk van hoge kwaliteit met een internationale uitstraling? Aarzel dan niet om ons te contacteren via + 32 3 491 04 00 of info@antilopedebie.be.