Antivirale dispersielak voor veiliger drukwerk

Antilope De Bie is voortdurend op zoek naar innovatieve producten en diensten om je te blijven verbazen met nóg beter drukwerk. Zo hebben we sinds kort de gloednieuwe Galaxy Lock 3 antimicrobiële en antivirale dispersielak in ons gamma. Ontdek hieronder wat zo’n antimicrobiële dispersielak precies is en waarvoor je hem kunt gebruiken.

Wat is antimicrobiële dispersielak?

Dispersielak wordt gebruikt om je offset drukwerk te beschermen en ervoor te zorgen dat de kleuren van je drukwerk niet uitlopen. Bovendien zorgt dispersielak ervoor dat je drukwerk sneller droogt, waardoor we het sneller kunnen verwerken. Bovenop deze voordelen, biedt een antimicrobiële dispersielak ook bescherming tegen virussen, bacteriën en schimmels. Het risico om deze ziektekiemen door te geven via drukwerk wordt daardoor drastisch verminderd.

Waarvoor kun je antivirale dispersielak gebruiken?

Met onze offset drukpersen kunnen we de Galaxy Lock 3 antivirale dispersielak toepassen op allerlei soorten papier, van dun papier tot karton. We kunnen dus allerlei soorten drukwerk – van je folders en brochures tot je catalogussen en affiches – veredelen met antimicrobiële dispersielak.

Verspreidt je bedrijf regelmatig drukwerk dat door verschillende handen gaat en wil je je klanten en medewerkers beschermen tegen ziektekiemen? Dan biedt deze antimicrobiële dispersielak de ideale bescherming voor jouw drukwerk.

Meer over Galaxy Lock 3

De Galaxy Lock 3 antimicrobiële en antivirale dispersielak werd uitvoerig klinisch getest volgens de ISO 22196 norm voor antibacteriële activiteit. De testresultaten tonen een langdurig antimicrobieel effect aan, waarbij de vermindering van het aantal ziektekiemen kan oplopen tot 99,5%. Bovendien worden er geen biociden en andere giftige stoffen gebruikt en kunnen de virussen en andere ziektekiemen geen resistentie ontwikkelen tegen de lak.