Antilope De Bie blijft operationeel

Beste klant,

Wij kunnen u mededelen dat onze productie- en toeleveringsketen operationeel is.

Door de snel veranderende situatie met betrekking tot COVID19 heeft Antilope De Bie de nodige voorzorgsmaatregelen genomen om de gezondheid en veiligheid van al onze werknemers en haar klanten te waarborgen. We houden de situatie meer dan nauwlettend in de gaten en implementeren alle noodzakelijke overheidsvereisten, preventieve protocollen en veiligheidsmaatregelen in al onze faciliteiten.

Om de veiligheid van onze werknemers, familieleden en zakenpartners te garanderen en om onze bedrijfscontinuïteit te waarborgen, hebben we ook besloten om alle geplande vergaderingen in de komende weken te annuleren of te vervangen door een (video)call, op zijn minst tot 3 april.

Wij houden u uiteraard verder op de hoogte mocht blijken dat er nieuwe maatregelen van overheidswege worden uitgevaardigd die een rechtstreekse impact hebben op de continuïteit van onze activiteiten.

Heeft u vragen na het lezen van dit bericht? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Stuur een mail naar bart.debie@antilopedebie.be of bel ons op telefoonnummer +32 3 491 04 00.

Met vriendelijke groet,

Bart De Bie
CEO Antilope De Bie